15/6-2016  Dagens reiki kurs blev magiskt utvecklande!! Har fått vara ett bidrag att utveckla kursdeltagarnas personliga gåvor o förmågor inom healing o fått så mycket vacker respons. Tacksam till mina guider som vägleder mig genom hela kursen o tacksam att få vara en kanal för denna gudomliga energi o få sprida läkning helande o personlig utveckling vidare. Tacksamhet

19/6-2016  Gårdagens reiki 1 kurs blev återigen en magisk dag för utveckling och helande. Att få vara ett bidrag o dela med mig av mina healing kunskaper o hjälpa andra till självhjälp är oerhört inspirerande. Att få se glädjen självförtroendet kraft o styrka växa fram hos kursdeltagare är magiskt. Jag bidrar med min närvaro o energi för deltagarna för skapa den bästa möjliga platsen för utveckling o håller rummet i energin av att allt är möjligt. Tacksam att få bidra!!!

19/6-2016  En vacker dag på jobbet som avslutades med att min sista massagekund frågade vad är det du egentligen gör o hur jobbar du? Vilket fick mig att fundera på hur kan jag beskriva det...

Exempel från senaste veckorna är en äldre dam som kom med depression o utan livslust o energi som ville få hjälp med att få kraft att orka röra sig igen behandlade jag med olika healing tekniker o efter tre behandlingar hade hon livslust skrattade o var full av energi o planer på vad hon skulle göra o hade börjat trappa ner sin mediciner mot depression o ångest.

Ett annat exempel är en ung kvinna som mådde dåligt på grund av uppbrott med pojkvän o vänner som svikit henne som jag vägleder o coachar o rensar i energierna så efter en timme glittrar hennes ögon igen o hon tackar mig att hon fått möta mig då hon upplevde att jag förstod vem hon var o hur hon hade det

Annat exempel kvinna som vantrivs på sin arbetsplats o ville byta o ha hjälp i den processen som jag behandlade med healing en gång i veckan där jag stärkte upp självkärlek o rensade i energier från barndomen o byggde upp tillit under ca en dryg månad o därefter hade kvinnan fått nytt jobb o ny pojkvän men trivdes så bra på sitt gamla jobb så helt plötsligt svårt att säga upp sig...

Annat exempel
Kvinna med akuta panikångest attacker från separation behandlade jag med energitekniker vid 3 tillfällen o besvären nästan helt försvann o kvar blev en stilla sorgeprocess...

Man med ryggsmärtor behandlade med massage kombinerat med rensa energier o tillföra healing 3 tillfällen o smärta försvann

Så kan väl säga att jag arbetar med energier så att människor kan må bättre känna mer glädje o livsenergi o hjälpa dem nå o gå mot det de önskar o hitta sin potentiella kraft
O använder massage o vägledning /coaching o bars o energitekniker o min mediala förmåga o intuition o healing förmåga för att kombinera för bästa resultat.

Tacksam för denna kund som kom o fick mig att fundera lite på vad är det egentligen jag gör!
Fin dag på jobbet!!


22/6-2016 Gårdagens reiki kurs steg 2 blev så vacker o berörde min själ. Deltagarna utvecklade sina förmågor att se o känna energier och uppfatta blockeringar och lärde sig att hålla rummet i ett fält av space o reiki energin. Blev magiskt att få delta o guida i denna utveckling. Mina guider fyllde mig med energi o guidning under hela kursen o jag känner lycka att få vara en del av denna skapelse av glädje magi energi o utvecklande av potentiella möjligheter!!!!!!!!

13/7-2016  Gårdagens kurs Reiki 1 blev dynamisk och kraftfull där deltagarnas inre kraft mod och kontakt växte fram o skapade plats för tillit till den egna förmågan inte bara som reiki healer utan till att vara rätt som den man genuint är som människa i allt utan dömande av sig själv. Tacksam att få vara med och få bidra i denna befriande utveckling i att få vara sant sig själv!!

24/7-2016  
Känner mig rörd över den fina responsen jag får från mina kunder av tacksamhet de känner till mig. Får magiska resultat nu med mina healing behandlingar. Jobbar kombinerat med alla metoder individuellt anpassat o får hjälp av mina guider. Är på den platsen nu där jag kan vara det bidrag jag vill vara. Vet att jag har en gåva i att städa ut gamla energier o vägleda personer framåt mot det de önskar uppnå på kort tid men vet okså att allt bygger på personens egen villighet att följa med in i processen o öppna för det nya som kräver stort mod. Att få bidra till dessa modiga människor är för mig en självklarhet då jag själv gjort den långa resan o vet vad det innebär. Att få ge tillbaka vad livet gett till mig o få använda allt jag lärt mig på min resa o jobba tillsammans med mina guider är magiskt vackert!!! Så tack livet för alla svåra år som gjort detta möjligt!!! Tack!!!

1/8-2016   Återigen tack mina guider för den kanal för glädje energi jag fick vara under lördagens Reiki 1 kurs!!! Magiskt och dynamiskt! Kärlek och tacksamhet!

11/8-2016   Underbar dynamisk kväll igår på utveckla din reiki!! Personlig utveckling och nya förmågor som växte fram! Spännande kväll! Vilket äventyr!! Tack mina guider för kanalisering o för att få vara ett så vackert bidrag till att centrera oss i hjärtat!!

25/8-2016   Min önskan att få bidra med utveckla healer tar form i verkligheten! Tacksam! Gårdagens kurs utveckla din reiki var mycket stark energi från närvarande guider. Jag blev vägledd att stärka upp deltagares kontakt med sin guide o magi skapades i en rasande utvecklings fart. Hjärtenergi o djupa givande samtal. Personlig utveckling o nya förmågor o upptäckter av vad man vill förverkliga med sitt liv. Fördjupning skratt öppenhet o livsglädje. Mycket dynamisk kväll.... Tacksam för denna upplevelse. Firar!!!

27/11-2016  
Veckans utveckla din Reiki blev lite annorlunda med fokus inåt i vad är viktigast för mig just nu. Vi följde flödet och fick bilder o visioner!! Självkärlek!!Därefter en träning i egen behandling som citat från kursdeltagare var den bästa behandling nånsin!! Jag blev vägledd av mina guider in i en ny dimension av healing! Spännande! Vad ska det bli av det här!! Tacksamhet blev min känsla av hela kvällen!!

27/11-2016   Så var jag igång med min önskan att få bidra med medial vägledning på telefon för dem som önskar!! En timmes bokning blev två och min kund var nöjd! Älskar att få vara en kanal för att bidra med klarhet o riktning när allt känns oklart o förvirrat! Tacksam för att få göra det jag älskar och är bra på! Ledord kärlek o passion!!!

10/2-2016   Tack änglar o guider för det bidrag jag fått vara de senaste veckorna då jag Okså fått vara en ängel!! O så börja jag då till slut att jobba med healingen på det nya sätt som mina guider bett mig att göra för 4 år sedan!! Vissa saker tar lite tid att landa i! Lycklig!!