Kursdeltagare Reiki 2: Verkligen en upplevelse, det händer mycket, säkert på ett omedvetet plan. Jag känner att jag utvecklas mycket för varje kurs jag går. Var mycket bra och kan inte tänka mig bättre

Kursdeltagare Healingkurs: Kursen uppfyllde helt klart mina förväntningar. Med värme och humor skapade Marina en kurs som bidrog till mig med precis det jag behövde o önskade. Den mest positiva upplevelsen var att guiderna förser mig med det jag behöver i min utveckling o hur reikin knyts ihop med manifestation.

Kursdeltagare Reiki 1: Något utöver det vanliga som måste upplevas själv för att förstå, men mycket häftigt och speciellt. Kände fysiskt i kroppen var klienten hade sina blockeringar. Lyfte nästan själv från bänken när jag fick behandling. Just nu är jag så full av positiv energi och glädje så jag vet inte hur det skulle kunna bli bättre än så här.

Kursdeltagare Reiki 1: Kursen uppfyllde förväntningarna och läraren var kunnig inom området och svarade på frågor fullständigt o engagerat. Härlig uppöppnande, spännande,intressant, och magisk kurs!

Kursdeltagare Reiki 2: Fantastiskt avkopplande och transformerande. Att finna space, energi utan värderingar. Ett sätt att förhålla sig till livet och att finna min energi. Kursledaren mötte oss på ett fantastiskt sätt på den plats vi befann oss på utvecklingsmässigt. Den mest positiva upplevelsen var bekräftelsen och feedbacken utifrån kursledarens kunskap och erfarenhet. Magisk måste upplevas. 

Kursdeltagare Reiki 1: Mycket bra beskrivning av Reiki och bra sammanfattningar. Starka energier: Jag gillade vägledningen. Känns som något jag kan använda i många sammanhang. Helande och avslappnande.